2010. január 16., szombat

Bret Hart

Bret Hart visszatéréséről először 2009. februárjában volt szó. 2009. szeptemberében merült fel a gondolat, hogy Bret és Vince összecsapjanak a WrestleMania-n. Sajnos a „Hitman” nincs a legjobb egészségi állapotban (a múltban volt egy komoly agyrázkódása, 2002-ben pedig már egy szívinfarktuson is átesett), ezért csak korlátozottan lehet a ringben bevetni. Ennek az első jelei már a január 4-ei Raw-ban is megmutatkoztak. Az eredeti tervek szerint Vince arcon ütötte volna Hartot, de a korábbi agyrázkódás miatt változásokat kellett eszközölni, hogy ne kockáztassák Bret egészségi állapotát. Ehelyett jött az a gyomorrúgás, amit aztán mindannyian láthattunk. Elméletben Bret korábbi szívinfarktusa is a sztori részét fogja képezni, de az agyrázkódás tényét ki akarják hagyni a történetből.

Mostanra már teljes egészében meg van beszélve a sztori alakulása, bár mindkét félnek lehetősége van egyszer változtatni a megbeszélteken.

Amint arról már korábban is szó volt, Bret hétfőn visszatér, és szerves részét fogja képezni az elkövetkezendő Raw műsoroknak. A szerződése áprilisig szól, de a legenda egy esetleges hosszabbításnak is nagyon örülne. Amennyiben ez nem jönne létre, a „Hitman” továbbra is hajlandó lenne néhanapján felbukkanni a különféle műsorokban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése